Stílus tuning

Stílus tuning extra

  • Ha igényled, összeállítom neked az aktuális szezonra szóló kapszulagardróbodat, ami helyre tesz minden információt, amit eddig tanultál magadról.
  • Színtípus, testalkat, Kibbe típus és stílusprofil alapján a te igényeidnek megfelelően (munkahely, preferált darabok stb.) minden élethelyzetre konkrét megoldásokat kapsz.
  • Ennek plusz költsége 25.000 Ft, mellyel rengeteg időt spórolsz magadnak.

Nem tudod pontosan, milyen a stílusod? Vagy csak valamiben elakadtál? Egy új élethelyzethez szeretnéd igazítani a ruhatárad? Segítek megtalálni az utat magadhoz, hogy a ruháid harmóniában legyenek az életeddel.

Miután tisztába kerültél az alapokkal a színtanácsadás és a testalkatelemzés során, ideje kialakítanod a saját személyes, utánozhatatlan stílusodat, hiszen tőled fog igazán működni.

A Stílus tuning egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. Az elméleti rész egy online találkozó lenne, ahol:

  • Bevezetlek a Kibbe univerzumba.
  • Megállapítjuk a Kibbe típusodat, így minden apró részlet a helyére kerül az anyaghasználattól az ékszerek jellegén át a mintákig.
  • Előzetes felmérés után megismered a stílusesszenciáidat .
  • És ezt az egész tudásanyagot egy e-book formájában hozzáigazítjuk az élethelyzetedhez és a céljaidhoz, hogy valóban használható tudással gazdagodj.

A gyakorlati rész már személyes találkozó lenne egy stílusban hozzád passzoló nagyobb üzletben, ahol rengeteg szettet fogsz próbálni és megmutatom neked, hogyan alkalmazd a kapott tudást. 

Ezzel a módszerrel sokkal tudatosabbá fogsz válni a stílusodat illetően, és rengeteg tippet tanulhatsz tőlem, hogy igazán kifinomult legyen a megjelenésed. 

Amennyiben messze laksz és nem tudod megoldani a személyes találkozót, összeállítok neked egy kapszulagardróbot az adott évszakra, amit szintén nagyon jól fogsz tudni hasznosítani.

Szolgáltatás időtarta​ma: 2x1.5-2 óra
Ár: 64.900 Ft (kapszulával 89.900 Ft)
bejelentkezem